Produkter
Fixa Projektet arkiv
RSS

Fixa projektet > inlägg '2022' 'november'

Att tänka på inför köksrenoveringen
Att tänka på inför köksrenoveringen
Köket är en plats för mycket av det goda i livet: att laga mat och äta gott tillsammans med familj och vänner och att njuta av varandras sällskap. En genomgående köksrenovering – med inredning, vitvaror och kostnad för hantverkare – kan kosta allt från femtio till ett par hundra tusen kronor, men med ett välplanerat nytt kök kommer du att höja såväl värdet på din bostad som din livskvalitet. I den här artikeln har vi punktat upp de viktigaste sakerna att tänka på innan du startar projektet.
Förändra rummet med enkla medel
Förändra rummet med enkla medel
Valet av väggfärger och innerdörrar är avgörande för karaktären på ditt hem och ofta det som dina gäster först lägger märke till. Med nya innerväggar kan du dessutom skapa helt nya rum.
Tilläggsisolera fasaden
Tilläggsisolera fasaden
Den bästa energin är den som inte används. Hela 40% av all energi som används i Europa är energi som används i byggnader. Med andra ord är våra byggnader ett effektivt ställe att minska det totala energianvändandet. Det ger också ännu starkare belägg för att energieffektivisering av byggnader är direkt avgörande för att uppnå våra klimatmål.