Produkter
Fixa Projektet arkiv
RSS

Fixa projektet > inlägg '2023' 'september'

Bra ljus när du jobbar
Bra ljus när du jobbar
Oavsett om du håller på med ett mindre detaljarbete eller ett större renoveringsprojekt bör du se till att ha god belysning medan du arbetar. Med bra ljus orkar du jobba längre samtidigt som du minskar risken för misstag och olyckor. Vilken sorts arbetsbelysning ska du då satsa på?
Måla om listerna
Måla om listerna
Listerna är hemmets konturer. De ramar in interiören och gör mer än man kan tro för helhetsintrycket. Att listerna är så viktiga visuellt betyder lyckligtvis inte bara att slitna lister drar ner känslan i ett rum – utan också att fräscha, nymålade lister får allt att lyfta.
Trösklar som smälter in
Trösklar som smälter in
En dörr är så mycket mer än bara en dörr. En dörr kan ge välgörande ljus och luft när den öppnas, men också välkommen avskildhet och tystnad när den stängs. En dörr är faktiskt också rent bokstavligen mer än bara en dörr.
Tejpen som tätar taket
Tejpen som tätar taket
När det kommer till att skydda och underhålla taken på våra hus är det bättre att vara överdrivet noggrann än tvärtom. Från välkända Tecca kommer en ny, smart lösning i form av en töjbar byggtätningstejp och kompletterande hörntätningsark i samma kvalitet.